SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Interesse?
 
Sinterklaas...
Interesse in 'n toneelspel?
 

  

  
Veel van het toneelmateriaal dat Rutger Lommerse en Maicel Copal maakten  is ondergebracht bij Toneeluitgeverij VINK te Alkmaar.
  
Meer dan voorheen benaderden geïnteresseerde toneelgroepen ons de laatste jaren met de vraag of zij toneelstukken rechtstreeks bij ons kunnen betrekken. Argumenten zijn het slechts met een persoon zaken kunnen regelen i.p.v. én met uitgever én auteursrechtenbureau én componist én (bij vragen) de auteur. Ook het vermijden van het verplichte afnemen van (kostbare) toneelboekjes bij de uitgever is 'n belangrijke reden.
  
Met enkele toneelstukken zijn we dat gaan proberen. De ervaringen ermee zijn tot dusver goed te noemen. Rechtstreeks te bestellen zijn:
 
  
Uitvoeringsvoorwaarden Sinterklaastoneelspel:
  
Het afnemen van een Sinterklaasspel met muziek* van auteur en componist kost € 150,-. U mag daar met uw toneelgroep in hetzelfde kalenderjaar zoveel uitvoeringen mee geven als u wilt. Er is geen verplichte boekjesafname. De betaling dient vooraf te geschieden.
  
* "Sinterklaas... Kist vermist" kent geen speciaal voor dit spel geschreven liedjes. De prijs bedraagt hier € 100,-
Verder gelden dezelfde 'Uitvoeringsvoorwaarden Sinterklaastoneelspel'.
 
* "Sinterklaas... en de snurkende snoeshaan" en "Sinterklaas... en de likkebaardende lekkerbekken" kennen geen speciaal voor dit spel geschreven liedjes. De prijs bedraagt hier € 50,-
Verder gelden dezelfde 'Uitvoeringsvoorwaarden Sinterklaastoneelspel'.
 
  
Uitvoeringsvoorwaarden (Openlucht)toneelspel:
  
Het afnemen van een (Openlucht)toneelspel met muziek* van auteur en componist kost € 150,-** + ***. U mag daar met uw toneelgroep in het jaar gerekend vanaf toezending van het skript maximaal vijf uitvoeringen mee geven. Bij meer uitvoeringen of een langere termijn dan het genoemde jaar volgt een nieuwe prijsafspraak. Er is geen verplichte boekjesafname. De betaling dient vooraf te geschieden.

* "Middeleeuwse Markt" en "Kroes" kennen geen speciaal voor dit spel geschreven liedjes. De prijs bedraagt hier € 30,-
Verder gelden dezelfde 'Uitvoeringsvoorwaarden (Openlucht)toneelspel'.

** De prijs voor "De Tovenaar van Oz" bedraagt € 200,-
Verder gelden dezelfde 'Uitvoeringsvoorwaarden (Openlucht)toneelspel'.

*** Voor "Puk en Muk en de Bulderende Berg" moet nog 'n prijs worden vastgesteld.

  
Bovenstaande tarieven gelden voor amateurgezelschappen. Neem als meer professioneel gezelschap, T.V.- of filmproducent contact op via onderstaand mailadres.
 
Interesse of vragen? Om in contact te komen met de makers van de toneelspelen mailt u naar:
 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl