SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Marsepeingeheim
 
Sinterklaas... en het marsepeingeheim
 

  

  
Sinterklaasspel met nieuwe liedjes
Volwassenen voor kinderen, familievoorstelling
85 minuten
Vink-catalogusnummer: 9404
12 personen
(6 mannen, 5 dames, 1 muzikant of meer)
  
Niets menselijks is zwarte pieten vreemd: ze smelten bij het zien van mooie meisjes en zouden best ‘ns wat extra tijd van Sinterklaas willen krijgen om daar tijd aan te kunnen besteden. De stijve Heer piet –Sinterklaas’ persoonlijk secretaris- heeft zich de rol van ‘Maître Piet’ aangemeten en schept met Franse tongval op over z’n kookkunsten én samenstelling van ’n nóg lekkerder soort marsepein: “marsefijn” waarvan het geheime recept in ’n zware kluis bewaard wordt. Sinterklaas klaagt over vermoeidheid terwijl de beroemde Amerikaanse filmregisseur “Steven Speeltuin” met z’n dochters ’n film over hem wil komen maken. Leuke losse gegevens die pas écht gaan leven als ze elkaar gaan beïnvloeden…: koddig, spannend, sfeerrijk!
  
Ook in dit spel weer mooie, nieuwe sfeervolle liedjes. Als u hebt besloten het spel in studie te nemen en een boekbestelling hebt geplaatst bij de uitgever kan de componist u de liedjes op geluidsdrager leveren. U krijgt ze dan in twee versies: ingezongen en louter muzikaal.
 
 
Klik op de foto voor foto's van een uitvoering van 
 'Sinterklaas... en het marsepeingeheim'
door de Sintenpietenbende uit IJsselstein
  
'Sinterklaas... en het marsepeingeheim' is uitgegeven door Toneeluitgeverij VINK in Alkmaar en aldaar te bestellen.
  
Klik op logo:
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl