SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Hart tegen Hart
 
Hart tegen Hart
 
  
 
Musical
Skript: Jo Snoeren / Liedteksten: Rutger Lommerse
Muziek: Erik Potters
Avondvullend
 Onbeperkt aantal personen
Minimaal 6 mannen, 7 vrouwen. Aanbeveling: grote groep
   
Weduwnaar Cees van Achteren is ondanks zijn vrolijke karakter een eenzame man; hij belt vaak naar een stoeipoezenlijn. Zijn zoon Rob is daar, gezien de hoge telefoonrekening, minder blij mee. Op een avond weet buurvrouw Wilma Cees over te halen haar zieke partner bij haar nachtclubnummer te vervangen. Het wordt een schitterende zang- en dansshow met een zeer onverwacht einde. Zoon Rob wordt verliefd op Tilly, een uitgetreden novice en vriend Arno valt voor ’n vreemde barones terwijl zijn vrouw haar eerste en enige echte liefde weer ontmoet. Vader Cees vindt de uitgetreden novice niet de juiste vrouw voor zijn zoon en steekt dat niet onder stoelen of banken. Al deze liefde en meningsverschillen zorgen voor emoties én ’n vrolijke noot! Om aan geld te komen voor zijn plan een servicelijn te gaan exploiteren verhuurt Cees een kamer aan studente Kiki die in Huize van Achteren veel stof vindt voor haar scriptie. Als Cees op een avond zijn favoriete stoeipoes uitnodigt wordt dat een avondje met gevolgen…
  
Het ondeugende script van Jo Snoeren, de pakkende, sprankelende liedteksten van Rutger Lommerse en de wervelende, meeslepende melodieën van Erik Potters maken deze musical tot een niet voor de hand liggende maar wel uitdagende materie om met een enthousiaste groep een grootse musical te maken; het oog én oor verwennend!
  
Klik op het YouTube scherm voor het lied 'Racen, pezen, sjezen' uit
'Hart tegen Hart' door Musivo 2000 uit Oisterwijk
  
    Klik op de foto voor foto's van een uitvoering van
'Hart tegen Hart' door Musivo 2000 Oisterwijk
Kies boek 18
  
‘Hart tegen Hart’ is uitgegeven door Toneeluitgeverij Grosfeld in Berlicum en aldaar te bestellen.
 
Klik op logo:  
  
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl