SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
De bonbombarie
 
Sinterklaas... en de bonbombarie
 
 
 
Sinterklaasspel met nieuwe liedjes
Volwassenen voor kinderen, familievoorstelling
60 minuten
12 spelers en pietenband
(2 mannen, 10 onbepaald, 1 muzikant of meer)
 
Ouderwets uitgelaten meezingen van Sinterklaasliedjes binnen de context van ’n leuk verhaal; ’n belangrijk onderdeel in het zo’n 60 minuten durende “Sinterklaas… en de bonbombarie”. Sinterklaas hoort wat valse nootjes tijdens het zingen van de pieten en wil graag de zangcapaciteiten ‘ns op de proef stellen. De beste zanger wordt ’n groot cadeau in het vooruitzicht gesteld. Dit is niet tegen dovemansoren gezegd; zeker niet in het geval van Heer piet; de betweterige, ‘leidinggevende’ persoonlijk secretaris van de Sint. Hij wringt zich in bochten om als winnaar uit de bus te komen en schroomt niet zijn nieuwste culinaire capriool, de ‘bonbom’, daarvoor in de strijd te gooien.
 
 Ook dit spel is weer voorzien van vier fraaie nieuwe liedjes op nieuwe muziek die nog mooier worden als u ze voorziet van ‘n choreografie. De muziek wordt u geleverd in een ingezongen en niet-ingezongen versie. U kunt dus zelf aan het zingen slaan óf –als uw groep over meer spel- dan zangtalent beschikt- de ingezongen versie benutten.
  
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE POWERPOINT:
  
 
 
'Sinterklaas... en de bonbombarie'. Opnieuw een ideaal spel voor toneelgroepen die graag 'n massa spelers op het toneel willen zetten! Indien u over een kleiner spelersgezelschap beschikt zijn pietenrollen eenvoudig te bundelen. Om het op uw repertoire te zetten neemt u contact op met de makers van het spel. 
  
Klik op logo:
  
  
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl