SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Goocheme goochelaar
 
Sinterklaas... en de goocheme goochelaar
 
Makers Ron van Riel (l) en Rutger Lommerse (r)
  
Sinterklaasspel met nieuwe liedjes
Volwassenen voor kinderen, familievoorstelling
Muziek: Ron van Riel
75 minuten
12 spelers en pietenband
(2 mannen, 10 onbepaald, 1 muzikant of meer)
  
Heer piet, de in jacquet gestoken, persoonlijk secretaris van de Goedheiligman die zich richting de pieten altijd opwerpt als ‘leidinggevende’ is weer eens op dreef! Hij meent het goochelen dusdanig onder de knie te hebben dat hij de zwarte pieten en Sinterklaas kan vergasten op een heuse goochelshow. De goocheltrucs zijn erg doorzichtig totdat plotseling door Heer piets truc Sinterklaas verdwijnt! Als de pieten eisen dat Heer piet de Sint onmiddellijk teruggoochelt weet hij daar wel raad op…
 
 Alleen het lezen van de tekst zal bij uw spelers de mondhoeken al omhoog brengen en hen doen watertanden de smeuïge teksten op het toneel tot leven te mogen brengen. Vallen ze voor de betweterige Heer piet, de smulpaap Bossebollie, de heetgebakerde Pepperoni, de verstandige Koppiekoppie of de altijd verwonderde Gossiepossie? Voor ieders gading is er ’n leuke karaktervolle tekstrol! 
 
 Ook in “Sinterklaas… en de goocheme goochelaar” zitten weer vier nieuwe liedjes op nieuwe muziek die desgewenst meegeleverd worden, natuurlijk in een ingezongen versie én in een versie met louter muziek. 
 
  'Sinterklaas... en de goocheme goochelaar' is ideaal voor toneelgroepen die graag veel spelers op het toneel willen zetten! Indien u over een kleiner spelersgezelschap beschikt zijn pietenrollen eenvoudig te bundelen.  Om het op uw repertoire te zetten neemt u contact op met de makers van het spel.
 
Klik op logo:
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl