SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Bibberende Bangerik

Sinterklaas... en de bibberende bangerik

 

Sinterklaasspel met nieuwe liedjes
Volwassenen voor kinderen, familievoorstelling
Teksten: Rutger Lommerse
Muziek: Maicel Copal
60 minuten
13 spelers en pietenband
(2 mannen, 10 onbepaald, 1 muzikant of meer)

Korte inhoud:


Heer piet, de stijve persoonlijke secretaris van de Sint, probeert een speciaal drankje te maken waarmee de andere zwarte pieten harder kunnen werken en minder snel moe worden, zodat ze vervolgens met z’n allen eerder terug kunnen naar Spanje. Maar de zwarte pieten willen helemaal niet eerder terug naar Spanje en verstoppen daarom de cadeautjes! Ze vragen zich wel af waaróm Heer piet zo’n haast heeft, hij heeft het immers altijd zo naar z’n zin hier. Hoe kunnen ze ervoor zorgen dat hij zich weer fijn voelt in Nederland…


Ook in "Sinterklaas... en de bibberende bangerik" vindt u -samen met de Sint- veel pieten op toneel. Dat vraagt om 'n strakke regie en choreografie om de kleurrijke drukte georganiseerd te laten ogen. 'n Enthousiaste groep kan zich heerlijk op het toneel uitleven binnen dit niet complexe verhaal en het publiek de ogen uit laten kijken naar al hetgeen gebeurt voor hun ogen.

 
  “Sinterklaas… en de bibberende bangerik” is ideaal voor toneelgroepen die graag veel spelers op het toneel willen zetten! Indien u over een kleiner spelersgezelschap beschikt zijn pietenrollen makkelijk te bundelen.
 
'Sinterklaas... en de bibberende bangerik' is uitgegeven door Toneeluitgeverij VINK in Alkmaar en aldaar te bestellen.
  
Klik op logo:
 
                                                                                                    Terug naar de lijst
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl