SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Tobbende Troubadour

Sinterklaas... en de tobbende troubadour

 

 

Sinterklaasspel met nieuwe liedjes

Volwassenen voor kinderen, familievoorstelling
Teksten: Rutger Lommerse
Muziek: Maicel Copal
60 minuten
13 spelers en pietenband
(3 mannen, 10 onbepaald, 1 muzikant of meer)

Korte inhoud:

Heer piet -de stijve, in zwart jacquet geklede, persoonlijk secretaris van Sinterklaas, die zich altijd opwerpt als leider van de zwarte pietengroep- heeft ’n oude jukebox van zolder gehaald. Er is hem ter ore gekomen dat een TV-persoonlijkheid zijn opwachting zal maken voor een interview! Zodra Heer piet denkt dat dit gesprek met hém plaats zal gaan vinden, komt zijn pochende inborst boven en wil hij beslist zijn –vermeende- zangkunsten bij die ontmoeting laten horen. Maar ja, natuurlijk zijn er de andere zwarte pieten om zijn plannen volledig in het honderd te laten lopen…

Lekker koddig spel waarin bekend, nostalgisch Sinterklaasrepertoire gemixt is met nieuwe liedjes op nieuwe muziek.

 

Ook in "Sinterklaas... en de tobbende troubadour" vindt u -samen met de Sint- veel pieten op toneel. Dat vraagt om 'n strakke regie en choreografie om de kleurrijke drukte georganiseerd te laten ogen. 'n Enthousiaste groep kan zich heerlijk op het toneel uitleven binnen dit niet complexe verhaal en het publiek de ogen uit laten kijken naar al hetgeen gebeurt voor hun ogen.

 
  “Sinterklaas… en de tobbende troubadour” is ideaal voor toneelgroepen die graag veel spelers op het toneel willen zetten! Indien u over een kleiner spelersgezelschap beschikt zijn pietenrollen makkelijk te bundelen. Om het op uw repertoire te zetten neemt u contact op met de makers van het spel.
 
Klik op logo:

                                                                                                    Terug naar de lijstDomeinregistratie en hosting via mijndomein.nl