SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Bulderende Berg

Puk en Muk en de Bulderende Berg

-Een avontuurlijk fantasieverhaal-

(Openlucht)toneelspel met muziek
Teksten: Rutger Lommerse / Muziek: Ron van Riel
Volwassenen en kinderen voor volwassenen en kinderen, familievoorstelling
120 minuten
Onbeperkt aantal personen
Minimaal 12 mannen, 9 vrouwen. Rest onbepaald

Puk en Muk, twee dik bevriende avonturiers, wonen samen met ’n heleboel andere kleine lieden bij Klaas Vaak die zich zorgzaam om hen allen bekommert. Als Puk op zekere dag thuiskomt van het slaapzand zoeken bemerkt hij dat de dingen ‘anders dan anders’ zijn; de hele omgeving is uitgelopen om hem vanwege de lange vriendschap ’n groots geschenk aan te bieden! Hij krijgt echter ‘maar’ ’n potloodje en een boek met de titel “GROTE AVONTUREN” cadeau. Puk vertrouwt Klaas Vaak toe dat het cadeau eigenlijk niet zo aan hem besteed is, de verhaaltjes in het boek zijn niet eens af en bovendien: hij belééft liever avonturen! Maar ja, als íemand dat beseft is het wel Klaas Vaak die Puk op heel bijzondere wijze ’n wijde wereld aan belevenissen binnenloodst.

Middagvullende duur, enorm decor, kleurrijke kostuums en rekwisieten, omvangrijke spelersgroep van alle leeftijden, filmische muziek, fraaie liederen.

’n Toneelspel om ‘ns flink mee uit te pakken!

'Puk en Muk en de Bulderende Berg' is ’n kleurrijk, muzikaal spektakel. Het publiek wordt verwend met ’n degelijk verhaal, boeiend spel, mooie liedjes en bewegingen, fantastische rekwisieten, decors, grime en kostuums waarna ze het theater verlaten kunnen met het gevoel écht iets beleefd te hebben!  

De speelduur van 2 uren vormt ook voor de kleinsten geen probleem: binnen de context van het grote verhaal komen de kleine helden telkens in een nieuw avontuur terecht zodat men snel opspringt om ook hier geen seconde van te missen.

Klik op het YouTube scherm voor 'n promotiefilmpje van:

'Puk en Muk en de Bulderende Berg'
door Theatergroep Trappaf uit Oisterwijk


Klik op de foto voor foto's rond een uitvoering van:

'Puk en Muk en de Bulderende Berg'
door Theatergroep Trappaf uit Oisterwijk


Klik op de foto om naar Cor Lauwerijssens Puk en Muk website te gaan.

Dé Puk en Muk-kenner!


Naast 'Puk en Muk en de Bulderende Berg' bestaan ook de avonturen 'Puk en Muk en de Moddermannen' en 'Puk en Muk en de Malle Molenaar' . Kwalitatief van dezelfde orde!
  
'Puk en Muk en de Bulderende Berg' is een ideaal spel voor theatergroepen die graag veel spelers op het toneel willen zetten en 'ns flink wil uitpakken! Neem contact op met de makers van het spel indien u het op de planken wilt gaan zetten. 
  
Klik op logo:
 
  

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl