SINTERKLAASTONEEL EN MEER!
Plezier op de planken!
Plezier met...
SINTERKLAASTONEEL EN MÉÉR!
 
Theatergroep, scouting, onderwijs, sinterklaascomité, musicalvereniging, vriendengroep, emigrantencommunity; dol op de Nederlandse Sintcultuur? Op deze site vindt u beslist iets van uw gading om de betovering van de Spaanse Goedheiligman op de speelvloer te zetten!
 
VEEL PLEZIER OP DE PLANKEN!
 
 
Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Kroes!

Kroes!

-Revuesketch-

 Revuesketch in drie gerelateerde delen:

Voordoekje - Hoofddeel - Dans
Middenbrabants dialect
Volwassenen voor volwassenen, revue
20 minuten
(3 mannen, 4 vrouwen.)

Korte inhoud:

 U kent ze wel, zo’n echtpaar van middelbare leeftijd: twee handen op een buik maar wel continue kibbelen en de ander op woorden vangen. Zuchtend om elkaars gedrag maar elkander geen moment kunnen missen.

In “Kroes!” maken we kennis met zo’n echtpaar. Nel en Sjaak, volks, staan op het punt aan te monsteren op de “HMS Rotterdam”, ’n groot cruiseschip. Gelukkige winnaars van ’n bij ’n plaatselijk huis aan huisblad gewonnen hoofdprijs! Of ligt het toch ’n beetje anders…

Natuurlijk zitten er in “Kroes” woordgrappen, oneliners, dubbelzinnigheden en opzettelijke misverstanden. Echter, het gros van de humor komt van de acteurs. Wat ontdekken zij aan mogelijkheden binnen de tekst en brengen zij mee op het gebied van samenspel, mimiek, lichaamshouding, oogopslag, timing.

Om "Kroes!" op uw repertoire te zetten neemt u contact op met de makers van het spel.
 
Klik op logo:


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl